Yakın Doğu Üniversitesi YABEM ile KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanlığı işbirliğinde “İthal Edilen Mallarda Maliyet Muhasebesi” konulu seminer verildi

Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YABEM) ile KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanlığı arasındaki işbirliğine bağlı olarak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Baykan “İthal Edilen Mallarda Maliyet Muhasebesi” konulu seminer verdi.

Seminer KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na ait salonlarda, 27-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirildi. Ticaret Dairesi Personellerine verilen ve verimli geçen seminerde ağırlıklı olarak, dış ticarette kullanılan teslim şekilleri, ithal malların maliyetine etki eden faktörler, maliyet muhasebesi, ithal mallarda maliyet konularının yanı sıra iç piyasadan mal alışlarında maliyet, katma değer vergisi ve perakendecilik sektöründe maliyet konularına da değinildi.

Fotoğraf Galerisi: