Liseler Arası Bilgisayar Destekli Muhasebe Yarışması

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği liseler arası bilgisayar destekli  muhasebe yarışmasında Jüri Üyesi  olarak görev  yapan , İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğretim üyesi Hüseyin Baykan Yakın Doğu Üniversitesini beşinci kez temsil etti.

Yarışmanın amacı gençlere hem tatlı bir rekabet yaşatmak hem de bilgisayar destekli muhasebe dalındaki eksiklerini ortaya çıkararak öğrenim süreçlerine katkı yapmaktır.

Yarışmaya Haydarpaşa Ticaret Lisesi, Güzelyurt Meslek Lisesi, Gazimağusa Ticaret Lisesi ve İskele Ticaret Lisesi’nden gruplar katıldı. Bu yılki yarışmada geçen yıllara nazaran öğrencilerin başarı oranının arttığı gözlemlenmiştir.