2021-22 GÜZ DÖNEMİ MEZUNLARININ DİKKATİNE (!)

26 OCAK 2022 saat 10:00de AKKM Büyük Salonda yapılacak olan 2021-22 GÜZ DÖNEMİ yüz yüze Mezuniyet Törenimiz için tüm 2021-22 Güz Dönemi mezun öğrencilerinin aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekiyor;

• Yüz yüze mezuniyet törenine katılacak olan mezun öğrenciler  [email protected] adresine en geç 21 Ocak 2022tarihine kadar e-posta göndererek törene katılacaklarını teyit etmeleri gerekmektedir. Öğrenci Numara, Adı-Soyadı ve Bölüm bilgileri verilmelidir.
  • Öğrenci e-posta kullanılması gerekmektedir ([email protected])
  • Mezun durumdaki öğrencilerin cübbelerini temin edebilmeleri için Yakın Doğu Bank Üniversite Şubesi’nde “cübbe hesabına” yatırılan 500TL (Beş yüz TL)’lik  2 adet banka dekontunu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Kat, 6 No.lu odadaki Muhasebe Müdürlüğü’ne ibraz etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin ödedikleri ücret iadesini geri alabilmeleri için ise, 1 gün sonra, cübbelerini zarar görmemiş durumda teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Törene katılan öğrenci ve ailelerin negatif antijen testi sonucu (en fazla 48 saatlik) göstermeleri gerekmektedir.