Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Baykan Yönetim ve Denetimde Mesleki Gelişim Programına Bağlı Olarak Eğitim Vermiştir

Yakın Doğu Üniversitesi ile KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliği çerçevesinde Yakın Doğu Üniversitesi Güvenli Okul ve Yönetim Stratejisi Projesi Kapsamında Yönetim ve Denetimde Mesleki Gelişim Programı düzenlenmiştir. Düzenlenen programda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin öğretim üyelerinden Dr. Hüseyin Baykan Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın Milli Eğitim Denetleme, Değerlendirme ve Yönlendirme Kurulu personeline yönelik Mali Denetim konusunda eğitim vermiştir. Verimli geçen eğitimde denetim türleri, denetim esnasında izlenecek yol, denetimin unsurları ve denetim muhasebe ilişkisi üzerinde durulmuştur.